Lämpimän tunnelman tila

Marjamäen Pajutila sijaitsee keskellä suomalaista maalaismaisemaa, noin 5 km Kangasalan keskustasta  ja 18 km Tampereelta. Vanhan sukutilan suojiin kasvaneella Pajutilalla riittää nähtävää ja nautittavaa sisustamisen ja luonnonmateriaalien ystäville.

Rauhallinen ja lämmin tunnelma tervehtivät tulijaa jo portilla. Tilaa ympäröivillä pelloilla kasvaa ekologisesti viljeltynä 14 pajulajiketta punonta- ja aitapajuksi. Uusvanhan navetan suojissa sijaitsevat viehättävät puoti ja puotikahvila. Pihakojuista löytyy maalaishenkisiä kalusteita ja sisustustavaroita, puotikahvilaan voi poiketa herkuttelemaan kahvilla ja uunituoreilla leivonnaisilla. Kiertele, katsele ja anna pajun lumota.

Vanha pihapiiri on rauhallinen ja autoton eikä vierailta peritä pääsymaksua. Autoille pysäköintitilaa on runsaasti. Huomioittehan, että myymälätiloissa ei voi liikkua lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa paloturvallisuuden takia. Katoksellinen vaunuparkki löytyy Puodin sillan vierestä. Liikuntarajoitteisten henkilöiden on hankalaa liikkua Pajutilan sisätiloissa.